tirsdag den 16. august 2011

Thylane Léna-Rose Blondeau

Thylane Léna-Rose Blondeau
The Ten-Year-Old Supermodel











Hidtil smukkeste lille pige, Thylane er KUN 10 år og er allerede en fransk supermodel! Hun har for nylig lavet cover for det franske Vogue, hvilket virkelig har fået gang i diskussionerne! Hun blev stylet med høje hæle og fuld make-up og mange mener det forkert at udstille en 10 årig pige som et sådan "sexsymbol" i den alder, og der er derfor mange debatter, hvor vidt det er rigtigt eller forkert! Mange stiller derfor simpelt dette spørgsmål til debat: "How Young Is Too Young?" Jeg synes hun er en helt fantastisk smuk pige, men stadig et barn, giver derfor også ret i, at det ikke behøves at være så overdrivende og at det er tidligt at have et cover for Vogue! Men håber alt det bedste for hende ;-) Tag et kig nedenunder på billederne fra Vogue og fortæl, hvad i synes ??    


Her er nogle af billederne fra det franske Vogue: 




5 kommentarer:

  1. Det er direkte upolitisk korrekt at lade børn posere og optræde som voksne kvinder. Det er læner sig voldsomt op af børne porno. forstår ikke at hendes forældre kan lade hende gøre det. De burde helt klart hjælpe med at stoppe denne seksualisering af ALT for unge piger. Ingen børn på catwalken.. Ja hun er vildt smuk, men hun bliver udstillet i høje sko, makeup og sexede kjoler, som alt sammen er lavet til voksne kvinder. Lad børn være børn.

    SvarSlet
  2. Undskyld mig, men jeg synes det er helt iorden. Det er hendes karriere, så tror ikke at man ville sige nej til sådan et job, som hun har fået tilbudt der.

    Jeg havde ladet min datte gøre det sammen, hvis hun fik tilbudet forsiden på French Vogue.

    SvarSlet
  3. Hun er simpelthen så smuk! Hun har i hvert fald arvet nogle gode gener :D

    SvarSlet
  4. Der er meget delte meninger om hvor vidt det er i orden eller ej og mener også selv at det er at gå over grænsen. Og at børn skal have lov at være børn! Men hun er helt sikkert en utrolig smuk lille pige som sikkert også vil blive stor i branchen senere hen ! ;-)

    SvarSlet
  5. jeg syntes hun er rigtig smuk og at hun fortjener alt det der er sket for hende men synets måske det er ldit tidligt med alt den makeup og sexede stil.

    SvarSlet