tirsdag den 11. oktober 2011

Uhhhh det er sååå koldt





Uhh det er jo så vinter koldt i dag! Så var virkelig klædt på til vind, blæst, regn og kulde da jeg skulle i skole tidligere! :-) Og vil lige takke for alle jeres søde beskeder og spørgsmål her, på mail og facebook! Hvis der er nogen som ikke har fået svar så skriv endelig igen her, har lige været lidt fraværende i løbet af weekenden, de beklager jeg :-) God tirsdag til alle !



2 kommentarer:

  1. Jeg føler mig lidt bagud, idet jeg læser indlæg fra sidste år. Anyways, dit hår er da for lækkert, er du rigtigt blondine? Overvejer selv noget drastisk, har været brunette hele livet!

    SvarSlet
  2. Hej Klogecamilla
    Tak skal du have, jeg har haft rigtig meget stress så beklager at både svar og bloggens liv er bagude :( Tusind tak skal du have, og til dit spørgsmål vil jeg svare: Jeg er oprindeligt blondine, men i vinterperioderne er min bund ikke specielt lys (pga. ingen sollys) så derfor plejer jeg at få striber i mit hår en gang i mellem i vintertiden. Synes da helt sikkert du skal prøve at tage skridet og farve det lyst så! Har selv haft de vildeste frisurer og underlige punkfarver (fordi jeg har været hårmodel) så kast dig ud i det ;-)

    SvarSlet